pátek 10. června 2016

Fashion blog loading

Když Vám někdo řekne, že ve skutečnosti působíte o dost jinak než tady na blogu/instagramu, asi by stálo za to (pokud Vám na tom člověku/jeho názoru záleží) se nad tím zamyslet. Jasně, ti otrlejší z vás by se určitě zeptali, která ta varianta je lepší, dokázali by asertivně zastávat svůj názor a vše by se tím vyřešilo. Zatímco já budu nad odpovědí přemýšlet (doufám, že správnou odpovědí není schizofrenie), ujišťovat se o tom, že nikdo není dokonalý a je to vlastně hrozně kůl. A taky se budu tvářit, že je mi to hrozně jedno. Což někdy je. Ale většinou ne. Většinou mi záleží na tom, co si myslí mé okolí. Záleží mi na jeho názoru. Stejně tak, až pečlivě, mi záleží na tom držet si odstup a nenechat s sebou manipulovat. (odpovědí není paranoia). To ale jen tak na úvod, vás totiž určitě zajímá, co jsem si to po delší odmlce tady připravila, co že to plánuju nosit. A mě (říkám to tedy dost opatrně) samozřejmě zajímá váš názor (konstruktivní kritiku snesu, ale chválit taky, ju?).
Fashion blog loading
Koukala jsem se nedávno na stránky zary po několika konkrétních věcech - kvalitní bavlněný/lněný top/šaty se spadlými rameny, případně košilové šaty a pak jednoduché slip topy/šaty v černé. bohužel do češtiny přeloženo jako prádlové šaty, což úplně nevím jestli si chci koupit :D Šaty nevím, černý top nebo body tam ale vybrané mám. Na asosu zase jdu po kanýrech, volánech a těhle ozdobách na jinak úplně minimal kouscích v bílémodré a růžové, podobný střih mají i v M&S. Bílé šaty mám na léto dvoje, ale stejný počet bych klidně ještě přihodila. Pokud na šatech jedou letos kanýry, tak na botách jsou to rozhodně třásně. Já bych ráda úplně jednoduché nude páskové sandálky a pak klidně jedny vázací a další na podzim v pánském stylu, nejlépe metalické. Vystavené jsou ted baker, ale líbí se mi i model od pikolinos, navíc s jejich botkama mám super zkušenosti. Na kraťasy mi moc neužije, mám troje, ale nějaké vintage levi's bych ještě unosila. Teď zpátky k šatům - co si myslíte o těchhle crochet lace Self Portrait Azaelea, případně jaká barva se vám líbí? Mně se líbí moc, nejvíce ve žluté a červené, ale 1) jsou celkem drahé 2) tenhle trend bohužel dost značek převzalo, takže jejich padělků/napodobenin je tolik, že mi to až trochu odrazuje. A šaty naposledy - vlevo dole Moschino mají taky cutwork design, na pohled se mi až tolik nelíbí, ale jejich pouzdrovou variantu jsem zkoušela a byly super, akorát tou barvou si nejsem jistá. Dále troje šaty z cosu, které nejsou oversized, na to já moc neslyším, spíše na pastelové barvy a kvalitní materiály, což v kolekci cos je taky (třeba tady). Ještě tady mám kabelku, i když můj wishlist kabelek by vydal na samostatný post, ale mám-li to shrnout stručně: menší, kvalitní kůže, světlá barva (a popruh nesmí trhat vlasy #firstworldproblems). Výjimečně jsem zařadila i dva beauty produkty, a sice limitku Orgasm tvářenky a MAC rtěnku, nejlépe odstín Cosmo nebo Velvet Teddy.

Ještě k názvu - já bych totiž fakt ráda měla fashion blog,věřím, že bych i měla co na sebe, ale je mi hrozně trapný někoho otravovat, aby mi fotil outfity. We will see.

♥♥♥

4 komentáře:

  1. Crochet lace Self Portrait Azaelea, abych řekl pravdu se mi nelíbí ani v jedné barevné variantě. Já jsem spíše na sukně a šortky.

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Vtipný úvod :D. Krásné červencové dny!

    Audrey&Pearl
    www.audreyandpearl.blogspot.cz
    FB: https://www.facebook.com/Audrey-and-Pearl-396910423691546/

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se to oblečení líbí! Hezký článek..

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře!! :)