středa 2. listopadu 2016

H&MxKENZO

Představme si na chvilku, že bych svoji capsule wardrobe chtěla obohatit o nějaký výrazný kousek. Nějakou designerskou až sběratelskou věc. Takový ten strop pyramidy, kterých nemusíte mít několik, investujete do nich víc, ale pořizujete je jen jednou za čas. Zároveň bych při svém založení chtěla, aby tento doplněk šel dobře kombinovat a celkově ladil mému stylu, určitě bych nechtěla dávat peníze za něco, na co se budu jen chodit dívat do skříně, až by to po čase skončilo na dně skříně. Výrazné, ale opravdu výrazné kousky jsou k vidění v nejnovější spolupráci H&M x KENZO. Z návrhářských limitek háemka zatím nemám nic, loňská spolupráce s Balmain mne nic výrazněji nezaujalo, letošní Kenzo se mi i přes veškerou divokost líbí mnohem víc, cenově mi nepřijde úplně mimo, takže jsem si vytipovala několik kousků, které mne na internetu zaujaly.
Rukavice byly úplně to první, co se mi z kolekce líbilo, jsou dlouhé, elegantní a věřím, že by zahřály, stejně jako pánská bílá mikina. Taška se mi líbí jak velká kožená, krásně minimalistická, tak i psaníčko. Z šátků se mi nejvíc líbí ten v kombinaci s růžovou, ale všechny mi připadají jako výrazný praktický doplněk. Nejvíce ovšem uvažuji o halenkách - o hedvábné modré a pak o crop variantě, která má úžasný až folklórní design a na to já - v decentním malém množství - celkem slyším.

♥♥♥

13 komentářů:

  1. Mě se líbí hlavně to, že je to originální a nevšední. Působí to zajímavě narozdíl od Balmain kde vládla převážně černá. Jinak bych tě ráda pozvala na můj blog, kde právě probíhá giveaway, pokud by jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bílá mikina je super, moc se mi líbí. Jinak ten top nahoře jsem podobný viděla v New Yorkeru za pár kaček v létě. Jestli tam bude i teď to nevím, ale vypadal skvěle:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tady v Lisabonu ještě snad pár kousků mají, ale musím se přiznat, že se mi kolekce moc nelíbila. :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře!! :)