sobota 27. února 2016

Streetstyle, co mě dostal

Hned na úvod asi nejvíc kontroverzní look, který se tady dnes objeví (první foto zleva)- já totiž moc nefandím šokujícím nepraktický outfitům, které sice přitáhnou hledáčky fotografů, ale nejsou v nich žádné prvky, které by se daly použít v každodenním nošení. Ano, je týden fashion weeku, proto je fajn ukázat i designovější kousky a oživit outfit, třeba si vzít i nějaký výrazný kousek, ale vždy se držet svého stylu. U tohohle outfitu se mi hrozně líbí ta košile - tuhle jsem si pořizovala bílou košili a vyhledala si nějaké kombinace jako inspiraci na pinterestu a ukázalo se, že to je skvěle kombinovatelná věc. Tady sice není jen bílá, ale i ta se světlým proužkem a nějakým zajímavým detailem je super. Nejvíc je tu vidět v kombinaci s džíny, což je hrozně jednoduchý a přitom fakt chic look. Třetí fotka zleva je taky super, klasická bílá košile, tmavá rtěnka, camel coat a typ kabelky, který taky mám. Košile se mi moc líbí v COS, mají tam spoustu bílých a pak taky košilové šaty - na polyvore se mi nepovedlo je najít, ale tady máte odkaz, co asi tak myslím.
shirt
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Vždycky jásám, když vidím ženu oblékat se žensky, tudíž sukně, šaty. Překvapivě jsem ve fotkách z NYFW našla více tenisek, conversek ale i feminního stylu a šatů. Nemám ještě projeté všechny fotky z Milána, ale tam se taky šatů objevuje dost a potěšilo mne, že sukně se nosily i Kodani. Veškeré šaty, co jsem pro vás vybrala jsou značky ted baker, protože mi se mi hrozně líbí ten styl - ženské tvary, barvy a motivy.
Yes, dress
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Mesh je vzor, o kterém se mluví už delší dobu, ale já si zatím nejsem jistá na kolik mu fandím - na ty punčochy se úplně necítím, ale třeba s tou krajkou to vypadá super a fandím hlavně mesh svetrům, jen se ta oka z nich pořád někde zachytávají, ale ani mesh sukně (či jen její spodní část) nebo šaty nevypadají vůbec špatně. Výběr je z asosu, nejvíc se mi líbí šaty úplně vpravo a pak prostě všechny bílé košile.
Untitled #20
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Bombery ovládly New York a hlavně ten růžový z Manga se stal pro mne asi nejvíc #musthave kouskem, jelikož mi přijde asi nejpraktičtější a skvěle kombinovatelný k šatům, sukním i džínám, navíc oživí all black everything. Do výběru jsem dala kombinaci z manga (3. zleva a úplně vpravo) a z asosu - tam se mi líbí i ten něžný, květovaný.
Bomber
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Už je to tu zas, ano, bude jaro. Ale, černá. Černou jsem ve větší míře začala nosit před rokem a něco (né, nikdo mi neumřel) a jelikož ji rozhodně nenosím denně, tak mi zatím hodně baví. Stačí nakombinovat více materiálů/vzorů, pohrát si s průsvitností a voilà rozhodně to není monochromní outfit. Ta kožená/koženková bunda by se mi fakt hodila. Celý výběr je z asosu, nejvíc bych brala šaty, klidně i dlouhé v kombinaci s krajkou a pak kožený křivák.
All black
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Trenchcoat je naprostá klasika, jak ukázal hlavně Londýn. Béžový trench je ikonický kousek, který by měl být snad v každém šatníku moderní ženy (ale i muže, jak si začínám všímat). A pokud je lesklý, tak jej to řadí ještě o stupínek výš - právě tak mi připadá ten druhý zprava, každopádně ta druhá fotka zleva se mi líbí snad asi nejvíc ze všech! Každoročně mají trenče všude - H&M, Mango, Zara, tyhle jsou z asosu, hodně se mi líbí ten druhý zleva značky Abercrombie & Fitch.Trenchcoat
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tahle kategorie má fotky jen tři, ale ta prostřední se mi tak líbí (a hlavně ta modelka, měla sukni, mám ji už u ženského stylu), že vydá za dvě. Vlevo se mi líbí celý outfit a upřímně, pokud bych vyrážela na fashion week, tak bych asi volila dost podobný, ideálně včetně malého hardcase psaníčka, vpravo se mi fakt líbí ty metalické sneakers, protože celkově vybrat si tady z těch streetstylu boty bych asi měla celkem problém - takže buď tenisky nebo klasické lodičky. /edit: projíždim fotky z Milána a tam už se dá vybrat/ Na asosu mají hodně metalických věcí značky Monki, kabelky jsou přímo asos a pak tu mám Vansky, Nike a Reeboky.
silver
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ano, bude jaro, ale kožešiny pořád frčí a já pořád žádnou nemám. Nevím, jaký vztah k nim máte vy, ale mně se líbí, i když bych začala asi nějakým menším kouskem, třeba kabelkou nebo šálou (to se pak asi nazývá jinak, co?). A taky se mi víc líbí ty hebké, hladké, než některé co vypadají jako mop #chápete? #úchylka Výběr je z asosu, kabelek tam mají hodně, a vše je teď po sezóně dost zlevněné, pak se mi líbí ta čepice a kožich druhý zleva.fur
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Pokud vám přijde, že k tomu poslední fotka úplně nesedí, tak máte asi trochu pravdu, byla hlavně na šířku, ale hrozně se mi líbil jak outfit tak jeho pozadí. A samozřejmě po té černočerné kategorii nelze nezmínit výrazné tóny - růžová byla často ve větších plochách, celočervený nikdo nebyl - vždy jen kabelka, svetr, maximálně kalhoty (červený latex) /edit: v Miláně červené přibylo, hlavně na svetrech a šatech (opět latex!)/ A červenou rtěnku nesmím zapomenout! Ve výběru je vše asos, druhý kabát a ten třetí kožich jsou fakt top!, ale asi půjdu spíš do nějaké menší barevné kabelky.colors
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Fotky jsou ze stránek francouzské vogue a jde o londýnský a newyorský fashion week.

Sledujete streetstyle? Napište mi, co vás nejvíc zaujalo ;-)
♥♥♥



3 komentáře:

  1. Super kolekce, já street style z fashion weeků miluju, lidé se nebojí kombinovat a trochu (někdy i víc) šokovat :) Mě se líbí bomber jackets a trench coats, náhodou jsem si oboje vybrala do svého jarního wishlistu :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě to působí všechno"na jedno brdo" a okoukaně... Už asi s ničím zajímavějším nikdo nepřijde :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty stříbrné věci mě trochu nesedí :D to bych si asi nedala :) Ale jinak jak píše slečna přede mnou furt nic nového no už asi nikdo neic nevymyslí

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za vaše komentáře!! :)